Mathias

Her er hvad Mathias´s mor skrev:

Jeg er mor til Mathias. Mathias er født i uge 34 og vejede 1293 gram ved fødsel. Kort efter han var fyldt 4 år fik han konstateret børne epilepsiabsancer og medicineret herfor. I løbet af det næste halve år blev han gradvis sat op i medicin dog uden at absancerne helt forsvandt. Desværre fik han mange bivirkninger af medicinen - rysten på specielt hænder - balance problemer - koncentrationsbesvær og spisebesvær var bare de værste bivirkninger.

Da Mathias fortsat havde mange absancer og muligvis skulle øges endnu engang i medicin, tænkte jeg at der da måtte være andre udveje. Gennem prematurforeningen havde jeg læst mange artikler om Kranio-sakral Terapi (KST) og det gode virkning på mange børn og søgte derfor på nettet om en klinik nær vores hjem.

Valget faldt på Connie og det er jeg lykkelig for i dag. Allerede efter 2. behandling var Mathias´s absancer forsvundet og han virkede mere fri og ubesværet end han længe havde gjort. Min mand og jeg nævnte ikke for nogen at Mathias var begyndt på KST, men lidt efter lidt meldte vores omverden (bedsteforældre, børnehave osv.) tilbage at de heller ikke havde observeret nogen absancer. Åh hvilken lykke..... vores skepsis omkring alternativ behandlingsmetoder og særdeleshed Kranio-Sakral Terapi var gjort til skamme og vi kan kun varmt anbefale Connie og hendes behandlingsform.

Mathias er pt. blevet sat ned i medicin og nogle af bivirkningerne er forsvundet og han er stadig absance fri.

 

Pige på 8 mdr.

Hendes mor ringede få dage før en juleaften. Familien var ved at gå i spåner. Siden pigens fødsel have der været frustration og manglende søvn, da den lille pige ikke ville sove. Og de frygtede juledagene - hvordan de skulle klarer det.

Hun kom med pigen. Jeg kontaktede en god tillid til pigen, som blev siddende ved sin mor, medens jeg behandlede. Der gik ikke mange minutter før pigen faldt i søvn og hun sov stadig da jeg afsluttede behandlingen og hendes mor kunne bære hende ud i bilen uden at hun vågnede. Jeg aftalte en ny tid med moren og at de kunne komme mellem jul og nytår. Efter jul ringede en glad mor. Hun ville gerne aflyse deres tid. De have haft en fantastisk jul og pigen sov godt. Jeg hørte aldrig fra dem igen.

Måske tænker du det er for godt til at være sandt og ja sådan ville jeg også have tænkt, hvis det ikke var fordi jeg have oplevet det. 🙂

 

Bare en prøve

Indimellem har jeg deltaget på messe og der tilbyder jeg ofte prøve-behandling på 30 min. 

En dag mødte jeg én som have fået sådan en prøve-behandling et halvår forinden. Hun fortalte begejstret, at hun have været helt fri for sine rygsmerter siden hun fik behandling af mig. 

 

Nu burde jeg have mange flere cases. Desværre er de gået tabt, da jeg holdte de 3 års pause. 😥